SKYPE TEČAJ ANGLEŠČINE

Skype tečaj ima vse prednosti individualnega tečaja, obenem pa je več kot to.

Udobje

Skype tečaja (pravimo mu tudi tečaj v copatih) se lahko udeležite skoraj od koder koli. Potrebujete le računalnik, tablico ali telefon in dostop do interneta.

Prihranek časa in denarja

Skype tečaj omogoča velik prihranek časa in denarja. Kako?

Odpade strošek in čas za prevoz , saj boste “na tečaju” doma ali v pisarni.

Srečanje z učiteljem boste opravili v udobju svojega doma, tako rekoč v pižami in copatih, s skodelico kave ali čaja ob računalniku.

Kako poteka Skype tečaj?

S pomočjo prosto dostopnega programa za komuniciranje Skype se s svojim računalnikom povežete z vašim učiteljem. Potrebujete še spletno kamero, ki je večinoma že vgrajena v prenosne računalnike, tablice ter telefone.

Učitelja lahko vidite, slišite in z njim komunicirate v realnem času, kot da bi sedela skupaj za isto mizo.

Oba z učiteljem imata dostop do “table”, na katero lahko pišeta, urejata besedilo, lepita slike, vaje ter avdio ali video posnetke.

Do “table” lahko s svojega računalnika dostopate 24 ur na dan in kaj dopišete, popravite, spremenite, prilepite ali urejate besedilo. Tudi ko s tečajem prenehate, lahko do “table” dostopate kadarkoli in kjerkoli. Za ponavljanje snovi vam bo služila še mnogo let.

Kljub fizični oddaljenosti med učencem in učiteljem kvaliteta tečaja v primerjavi s tistim v živo ni nič manjša.

Samo delo z učiteljem, ko se s pomočjo računalnika vidita, slišita in pišeta na “tablo”, je še vedno dobri stari, individualni tečaj angleščine.

Let’s skype!

CENA: 30 eur na uro.

DDV je vključen v ceno.