A1 / A2 SKUPINSKI TEČAJ ANGLEŠČINE

ZA ODRASLE V LJUBLJANI:

A1 / A2 TEČAJ ANGLEŠČINE V LJUBLJANI

ZA KOGA? A1 / A2 tečaj angleščine v Ljubljani je namenjen vsem z osnovnim znanjem angleščine. To ste vsi, ki ste se angleškega jezika učili v osnovni in/ali srednji šoli, a je že dolgo niste uporabljali.
Veliko naših učencev zelo hitro ugotovi, da še zdaleč niso pozabili angleščine, ki so se je naučili v šoli, četudi je od takrat minilo že precej let. Tujega jezika v resnici nikoli ne pozabimo, le priklicati ga moramo nazaj v življenje, podobno, kot če nekaj časa ne vozimo kolesa ali avtomobila, nato pa takoj vidimo, da še vedno znamo.

KAJ je A1 / A2 stopnja angleščine? Večino ljudi, ki so imeli angleščino v osnovni ali/in v srednji šoli in je niso aktivno uporabljali več let, lahko uvrstimo v stopnji, ki se po evropski jezikovni lestvici imenujeta A1 in A2, bolj podroben opis najdete tukaj: Jezikovna lestvica EU

KDAJ? Vsako sredo, med 17:00 in 18:30 (2 šolski uri).

KJE? Brilejeva ulica 6 v Ljubljani (Šiška), na voljo je brezplačno parkiranje.

KAJ POTREBUJEM? Zvezek za pisanje in pisala.

PROGRAM: Dopolnitev in izboljšanje osnov komunikacije, slovnice in besedišča v angleščini. Znanje nenehno obnavljamo in gradimo predvsem s konverzacijo, naš cilj je krepitev in nadgradnja komunikacijskih kompetenc v angleškem jeziku. 

CENA: 7 € na uro oziroma 56 € na mesec (4 srečanja po 2 uri).