TEČAJ ANGLEŠČINE NA DALJAVO

Tečaj angleščine na daljavo ima vse prednosti individualnega tečaja, obenem pa je več kot to.

Udobje

Tečaja na daljavo (pravimo mu tudi tečaj v copatih) se lahko udeležite skoraj od koder koli. Potrebujete le računalnik, tablico ali telefon in dostop do interneta.

Prihranek časa in denarja

Tečaj na daljavo omogoča velik prihranek časa in denarja. Kako?

Odpade strošek in čas za prevoz , saj boste “na tečaju” doma ali v pisarni.

Srečanje z učiteljem boste opravili v udobju svojega doma, tako rekoč v pižami in copatih, s skodelico kave ali čaja ob računalniku.

Kako poteka tečaj angleščine  na daljavo?

S pomočjo prosto dostopnih programov za komuniciranje (Zoom, Skype, Arnes, Viber, WhatsApp itd.) se s svojim računalnikom povežete z vašim učiteljem. Potrebujete še spletno kamero, ki je večinoma že vgrajena v prenosne računalnike, tablice ter telefone.

Učitelja lahko vidite, slišite in z njim komunicirate v realnem času, kot da bi sedela skupaj za isto mizo.

Oba z učiteljem imata dostop do “table”, na katero lahko pišeta, urejata besedilo, lepita slike, vaje ter avdio ali video posnetke.

Do “table” lahko s svojega računalnika dostopate 24 ur na dan in kaj dopišete, popravite, spremenite, prilepite ali urejate besedilo. Tudi ko s tečajem prenehate, lahko do “table” dostopate kadarkoli in kjerkoli. Za ponavljanje snovi vam bo služila še mnogo let.

Kljub fizični oddaljenosti med učencem in učiteljem kvaliteta tečaja v primerjavi s tistim v živo ni nič manjša.

Samo delo z učiteljem, ko se s pomočjo računalnika vidita, slišita in pišeta na “tablo”, je še vedno dobri stari, individualni tečaj angleščine.

Let’s speak, even if we aren’t in the same room!

CENA: 30 eur na uro.

DDV je vključen v ceno.