NADALJEVALNI / KONVERZACIJSKI TEČAJ ANGLEŠČINE

ZA ODRASLE NA DALJAVO:

NADALJEVALNI / KONVERZACIJSKI

TEČAJ ANGLEŠČINE NA DALJAVO

ZA KOGA? Nadaljevalni / konverzacijski tečaj angleščine na daljavo temelji predvsem na konverzaciji. Primeren je za vse, ki bi radi izboljšali in nadgradili znanje angleškega jezika, zlasti komuniciranje v angleščini, bodisi zaradi dela, potovanj, novih znanstev, branja knjig ter člankov na internetu ali pa kar tako, za dušo.

Osvojili boste ogromno novega besedišča, na naših urah konverzacije je želja po novih besedah, besednih zvezah ter načinih izražanja vedno zelo velika. Govorimo o različnih temah, pri katerih se sporazumevamo izključno v angleškem jeziku. Slovenščine se poslužujemo minimalno, le v primerih, ko nikakor ne moremo odpraviti komunikacijskega šuma v angleščini ;-).

Naša srečanja so zelo živahna in zanimiva, krešejo se tudi različna mnenja, za kar, seveda, poskušamo poskrbeti učitelji na urah, vse za čimbolj zanimivo in kakovostno konverzacijo v angleščini. 

KDAJ? Vsak torek, med 19:00 in 20:30 (2 šolski uri).

KJE? Kjerkoli, kjer imate dostop do interneta in računalnik, tablico ali pametni telefon. Danes imamo vsi, preko svojih mobilnih operaterjev, že tako radodaren prenos podatkov, da se lahko v video klic prijavimo iz katerega koli kraja, ki ima telefonski signal in to brez dodatnih stroškov.

KAJ POTREBUJEM? Računalnik, tablico ali pametni telefon s kamero ter zvezek za pisanje in pisala.

PROGRAM: Dopolnitev in izboljšanje osnov komunikacije, slovnice in besedišča v angleščini. Znanje nenehno obnavljamo in gradimo predvsem s konverzacijo, naš cilj je krepitev in nadgradnja komunikacijskih kompetenc v angleškem jeziku. 

CENA: 7 € na uro oziroma 56 € na mesec (4 srečanja po 2 uri).